torstai 13. kesäkuuta 2013

Lana Del Rey how ya get that way

hei kaikille. taas kerran uutta blogia aloittamassa, tällä kertaa ajattelin pitää saman vanhan osoitteen. kaikille jotka eivät ole aikaisempia lukeneet, olen Jenny ja 16 - vuotias. olen intohimoinen valokuvaaja sekä kirjoittaja ja rakastan kuollakseni polaroid - kameroita. pidän myös uusiin ihmisiin tutustumisesta, kahvista ja tumblrista. lisää saa toki udella!

oikeastaan juuri tänään tietää että sain opiskelupaikan stadista. menen tekstiilialan linjalle ja tarkoitus olisi jatkaa modistiksi. vaatteet on aina kiinnostanut joten se oli helppo päätös, oikeastaan asia tuli aika äkkiä vaikka onhan siihen valmistauduttu. haastattelun perusteella olin varma että mokasin kaiken täydellisesti (teinkin niin soveltuvuuskokeessa) joten opiskelupaikka oli yllättävä (etenkin kun numerotkin on mitä on). kumminkin hyvä juttu, ainoa ongelma on kulkeminen mutta sekin varmaan järjestyy.

sitten seuraavaan asiaan (paras asia!) nimittäin siihen, että Lana Del Reyn keikkaan on kaksi päivää. onko kukaan menossa? itselläni on kenttälippu enkä meinaa jaksaa odottaa. rakastan sitä naista jumalattoman paljon joten on upeaa päästä sinne




avausbiisi Cola. itse varmasti sekoisin jos Lana laulaisi 
edessäni 'My pussy tastes like pepsi cola' ;) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti